πŸ”Ž Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Gemakkelijke links

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om informatie over het lichaam te krijgen. We hebben als huisartsen in de regio een selectie gemaakt welke apps betrouwbaar, makkelijk in gebruik en van toegevoegde waarde zijn. Deze apps bevorderen de gezondheid en vergroten de controle over eigen gezondheid of ziekte. De apps zijn beoordeeld met sterren om aan te geven hoe bruikbaar de apps zijn (max. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…).

Thuisarts β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Thuisarts.nl is dΓ© website waarmee je betrouwbare informatie over ziektes krijgt. Deze website is gemaakt door huisartsen en is gebaseerd op de landelijke richtlijnen huisartsenzorg. Een Γ©cht onmisbare website voor uitleg en advies over gezondheid en ziekte. Raadpleeg deze dienst altijd eerst voor je contact met de huisarts opneemt.


Ga naar thuisarts.nl

Moet ik naar de dokter? β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Snel weten of je naar de dokter moet? Met deze tool krijg je meteen duidelijkheid. Op die manier weet je wat je moet doen en voorkom je onnodig wachten bij de huisarts of huisartsenpost. Ga naar de website of download de app in de Apple Appstore of Google Playstore.


Ga naar moetiknaardedokter.nl

Apotheek.nl β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Apotheek.nl is dΓ© website voor al je vragen over (zelfzorg) medicijnen en vergoedingen met instructievideo’s. Ga naar de website of installeer de Webapp.


Ga naar apotheek.nl

Goedgezond.nl

Op www.goedgezond.nl vind je al het, door jouw regio goedgekeurde, aanbod voor een gezonde leefstijl in jouw buurt. Je kunt hier zowel lokaal aanbod als online aanbod vinden.


Ga naar goedgezond.nl

Digitale Zorg Gids

Ontdek op deze website welke apps en andere digitale middelen jou kunnen helpen bij je gezondheid en zorg.


Ga naar Digitale Zorg Gids.nl

Mirro

Regio Den Bosch heeft gekozen voor de professionele aanpak van Mirro, makers van e-Health voor een goede psychische gezondheid, voor het voedingscentrum en de Evy app gekozen. Je kunt onder andere de volgende modules volgen na aanmelding op de Mirro site:

  • Piekeren
  • Slaap lekker
  • Somberheid
  • Geldzorgen
  • Angst en paniek

Ga naar Mirro

Hardlopen met Evy β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β€‹β€‹β€‹β€‹β€‹β€‹β€‹

Wil je meer gaan bewegen zoals hardlopen of yoga dan kun je de Evy app downloaden. Deze app helpt je op weg naar meer bewegen en een gezondere leefstijl. De basis app kun je gratis gebruiken. Bij meer uitgebreidere opties zijn hier kosten aan verbonden.


Ga naar hardlopen met Evy

Voedingscentrum β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

Als je de voedingscentrum app downloadt krijg je direct informatie, advies en uitleg over voeding.


Ga naar de voedingscentrum app

SkinVision β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β€‹β€‹β€‹β€‹β€‹β€‹β€‹

Maak je je zorgen over een huidplek? Ontdek de slimme huidcheck. Neem een foto en ontvang binnen 30 seconden een betrouwbare huidbeoordeling. Ga naar de website of download de app in de Apple Appstore of Google Playstore.


Ga naar skinvision.nl