🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed
pilot PraatmetdeDokter.nl

Vanaf 26 september starten wij met een Pilot met PraatmetdeDokter.nl

PraatmetdeDokter gaat het voor jou gemakkelijker maken om je klachten en zorgvragen met ons te delen. Soms kan het lastig zijn om tijdens drukke werkdagen telefonisch met ons contact op te nemen, daarom bieden wij een online alternatief aan in de vorm van PraatmetdeDokter.

Hoe werkt het? Vanaf nu kun je klachten en zorgvragen indienen via onze website. Rechts onderin vind je de PraatmetdeDokter spreekwolkje. Je hoeft dus niet meer te bellen naar de praktijk, tenzij het om dringende of urgente klachten gaat. Ook als je belt kan je een uitnodiging ontvangen van PraatmetdeDokter om je klacht verder uit te diepen. Je krijgt een sms van (+3197010257124, Uw huisarts) of via email.

Wat kun je verwachten? PraatmetdeDokter is makkelijk in te vullen zonder het aanmaken van een account. Dit eenvoudige formulier stelt je in staat om meer details over de klacht te vertellen, waardoor wij je beter kunnen helpen. Omdat we benieuwd zijn van wat jij hiervan vindt, ontvang je binnenkort een enquête die naar jouw ervaringen en meningen vraagt.

Let op: In noodgevallen moet je nog steeds direct contact met ons opnemen. De online dienst is niet bedoeld voor noodsituaties.