🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

18 augustus 2022

Wereld Alzheimer dag - Samen in gesprek over dementie

In september is de Wereld Alzheimer dag. Een dag om met elkaar aandacht te besteden aan dementie. Voor mensen die dementie hebben en hun mantelzorgers. Deze bijeenkomst is een moment om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.

We beginnen de bijeenkomst met het bekijken van de film Still Alice. Deze film geeft op prachtige wijze inzicht geeft in de gevolgen van Alzheimer. Still Alice is bekroond met een Golden Globe en een Oscar. Na een hapje en een drankje zijn er twee gespreksgroepen die gelegenheid geven om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Eén gesprekgroep voor mensen met dementie en één voor mantelzorgers.

Waar en Wanneer

De bijeenkomst is op donderdag 22 september van 13.30 uur tot 16.30 uur. Locatie: Litserborg, Litserstraat 2 5275 BV Den Dungen

Voor wie is het en wat kost het

De bijeenkomst is voor mensen met dementie en mantelzorgers. De bijeenkomst is gratis. Het is prettig als u zich vooraf aanmeldt. Dit kan via het telefoonnummer van Bint: 073-551432 U bent echter ook welkom wanneer u niet bent aangemeld.

Vervoer Heeft u vervoer nodig?

Bel ons dan. Wij regelen dit voor u. Dit kan via het telefoonnummer van Bint: 073-551432